Skip to content

BY NAIL ARTISTS,
FOR NAIL ARTISTS

BY NAIL ARTISTS,
FOR NAIL ARTISTS

År 2021 föddes OmniaLuxe AB med syftet att inspirera nagelkonstnärer runt om i världen. Vårt mål är att erbjuda exklusiva och hållbara produkter för att hjälpa dig att skapa och uttrycka din konst till fullo!

Våra produkter är noggrant utvalda och designade med djup passion och högsta omtanke. Vi strävar både efter att erbjuda högkvalitativa och stilrena produkter, men även att skapa ett förtroende och en gemenskap i nagelbranschen – att stötta, hjälpa, inspirera och låta inspireras. Vi anser att skapandet av naglar ett noggrant hantverk och allra främst en konstform! Att jobba med våra produkter ska kännas enkelt – men också lyxigt.

Alla våra produkter är cruelty free och veganska. Våra gellack är fria från HEMA och Di-HEMA och är producerade i EU.

Följ oss gärna på Instagram där vi postar arbeten gjorda med OmniaLuxe produkter, samt uppdateringar om nya och kommande produkter!
@omnialuxeofficial – OmniaLuxe officiella Instagram

Min story


Jag har sedan liten varit intresserad av naglar, men även av färg och skapande, främst i teckning och målning. I gymnasiet valde jag Media/Foto där jag fick vara kreativ både i foto och grafisk form vilket jag älskar. Jag tappade dessvärre gnistan efter studenten och ville inte söka mig vidare i den riktningen. Jag fick dock ofta höra från mina klasskompisar att ”du borde jobba med naglar!” eftersom jag alltid uttryckte mig mycket i färg och nail art på mina naglar.

Min nagelresa började hösten 2014 efter att jag gått klart min grundutbildning i gelé, akryl, glasfiber samt silke – jag valde dock att bara fortsätta jobba med gelé. Jag jobbade med naglar på heltid fram till 2018 då jag dessvärre drabbades av utmattning med följdsjukdomar vilket gjorde att jag fick dra mig tillbaka och fokusera på att läka. År 2020 började jag försiktigt att ta emot stamkunder och sakta men säkert försöka komma tillbaka, och året efter skapades OmniaLuxe med mycket kli i själen och fingrarna.

Under min tid som nagelteknolog har jag jobbat i olika salonger vilket har gett mycket erfarenhet, men även insikten att jag trivs som allra bäst att jobba ensam i lugnare rum. Detta passar mig väldigt bra idag då jag inte bara tar emot mina kunder, utan också äntligen får utnyttja mina andra stora intressen: att fotografera, filma och skapa grafiskt material för OmniaLuxe. Jag är extremt glad att jag har möjligheten att få vara kreativ på flera olika punkter; i produktdesign, presentation, foto, videoformat, grafiskt. Jag lägger ner hela mitt hjärta och själ i OmniaLuxe och jag hoppas att ni känner det. Jag uppskattar varenda en av er som följt min resa sedan start och även ni som hittat hit under resans gång.


Victoria
| grundare
@victorianatdha

OM OSS