Skip to content

Om våra
produkter

OM VÅRA
PRODUKTER

Om våra produkter

VÅRA GELLACK

Med våra högpigmenterade gellack och dess krämiga formula uppnår du en vacker manikyr efter 1-2 lager. De härdas i både UV/LED-ljus och är lättarbetade vilket passar både för nagelstylisten på professionell nivå samt för nybörjaren. För din säkerhet och hälsa är våra gellack HEMA-fria. HEMA är den främsta allergena ingrediensen som förekommer i nagelprodukter, och vi vill att du ska känna dig trygg att arbeta med våra produkter. Alla färger går att avlägsna med soak off-metoden.

Våra gellack är veganska, cruelty free och är producerade i Europa.

‣ Gå till Gellack

VÅR NAGELVÅRD

Vår nagel- och nagelbandsolja är noggrant framtagen med hänsyn och fokus på din nagelhälsa. Med vårdande nyckelingredienser som sötmandel-, druvkärne- och solrosfröolja kan du vara säker på att dina naglar blir väl omhändertagna. Att dagligen olja naglarna är att rekommendera för alla, speciellt om du bär konstmaterial på naglarna, då vi dagligen utsätter våra naglar och händer för mycket vatten, starka kemikalier, stötar och påfrestning. Vår nagelolja återfuktar dina naglar på djupet för att de ska hålla sig flexibla och friska – vilket i sin tur också förebygger släpp mellan konstmaterialet och din naturliga nagel.

Vår nagelolja är vegansk, cruelty free och producerad i Europa.

‣ Gå till Nagelvård

Om våra produkter
Om våra produkter

VÅRA GLITTER

Vad är meningen med glitter – om de inte är extremt glittriga? Det är vår glitterfilosofi! Våra glitter är specifikt utvalda och sedan egenmixade på plats. Vi tror på starka, färgglada, intensiva och utstickande glitter! Våra glitter är blandade med stora och små korn för att få en djup och tilltalande 3D-effekt. 

‣ Gå till Glitter
‣ Läs om hur du applicerar våra glitter

VÅRA PENSLAR

Penseln är konstnärens bästa vän och verktyg. Vi har designat våra penslar med dubbla ändar då vi vet att man aldrig kan ha en pensel för mycket när man arbetar. Vi erbjuder olika typer av penslar för olika tekniker och metoder – men alla med samma mål och budskap; att hjälpa och stötta dig i skapandet av din konst.

Våra penslars borst är tillverkade av det mest fina och högkvalitativa syntethår. Stråna är mjuka och följsamma för att det ska kännas bekvämt och underlätta för dig i ditt arbete.

Gå till Penslar

Om våra produkter
Om våra produkter

VÅRA KRISTALLER

Vi erbjuder ett brett urval av kristaller i olika färger, storlekar och former som är tillverkade av förstklassigt glas. Kristallerna är avsedda att fästa på naglar men kan lika väl användas till annan typ av utsmyckning såsom till sminkning, dekorering av t.ex mobilskal, pennskrin – you name it! 

‣ Gå till Kristaller
‣ Läs om hur du fäster våra kristaller

VÅRA VERKTYG

Det är en något extra essentiellt med att få en uppfräschade manikyr. Vi vill uttrycka och spegla den känslan även i våra verktyg. Våra stilrena manikyrverktyg är tillverkade av rostfritt stål och är specialdesignade med svart- och guldcoating. Det ska kännas stilfullt för dig som nagelartist att utföra ditt jobb, likaså lyxigt som kund att få sina naglar omhändertagna med våra eleganta verktyg. 

Med hjälp av våra kraftfulla bits underlättar du ditt arbete enormt både vid formfilning och borttagning. De är tillverkade av tungsten carbide med guldcoating för den exklusiva känslan.

Gå till Verktyg & bits

Om våra produkter