OmniaLuxe Gelépenslar

OmniaLuxe Gelepenslar

 

Våra gelépenslar är snygga, stilrena och stabila, designade med dubbel ände så att man alltid har en backup-pensel till hands. Lock medföljer självklart för att skydda penslarna. Med rätt behandling och skydd bevarar och förlänger du hållbarheten på dina penslar!

– Gel Brush Dual
Tanken med den dubbeländade designen är så att man alltid har en backup-pensel till hands. Man kan också använda den ena sidan för gelé och den andra sidan till att applicera glitter, så att man slipper en massa glitterkorn i sin vanliga gelépensel! Storleken på penselns borst är något mindre och utformad för att uppnå den allra bästa precisionen vid applicering. Mått på borsten är 5mm x 7mm.

– Fine Liner Dual
Vår nail art-pensel Fine Liner Dual har en liner på 12mm på den ena sidan och 16mm på den andra. Den kortare sidan (12mm) är perfekt för att måla all typ av nail art; så som swirls, fina kortare linjer med mera. Den längre sidan (16mm) är som gjord för att använda när man ska måla långa, raka streck, exempelvis vid målning av v-fransk!

Se till att alltid torka av/rengöra penslarna efter användning och sätt sedan på det medföljande locket för att skydda penslarna mot smuts, damm och UV-ljus. Våra penslar är tillverkade av 100% syntet.

Psst! Ha detta i åtanke: en ny pensel fungerar lite som nya skor – i början kan de kännas lite främmande och oföljsamma, och man kan behöva gå in dem. En pensel blir också allra bäst efter att den fått ”användas in”. Penseln anpassas ju mer du använder den och blir precis så följsam som du behöver den – allt beroende på hur du arbetar eller hur lätt/hård du är på handen. Man brukar ha som en princip att inte låna ut sina konstverktyg till andra – precis så som kockar använder sina egna knivar, frisörer använder sina egna saxar – så använder vi nagelkonstnärer våra egna penslar!

_______________________________________________

Klicka här för att komma till våra penslar!
Ni är varmt välkomna att lämna oss en recension på produktsidan! ♥