Precision PRO Drill Bits

edit IMG_4557

 

Drill like a pro!

Precision PRO Drill Bits

Vi är superglada att få presentera våra egna bits! Dessa kraftfulla och stilrena bits hjälper dig att effektivisera ditt arbete vid borttagning samt formfilning. Borrkronan är tillverkad av Tungsten Carbide med 3/32″ skaft som är standardmåttet för de flesta elektriska filar.

Bitsen funkar utmärkt både för nybörjare och erfarna nagelteknologer!

Precision PRO Flame Bit
– Den ultimata biten för borttagning av hårda geléer samt acrygel. Den är otroligt kraftfull och snabbar upp borttagningsprocessen i ett svep! Dess grovhet är ’Fine’, men notera att den mot toppen är något finare samt avsmalnad vilket gör att man lättare kan fila på ömtåligare partier med precision. Mot mitten och bak är den något grövre och kraftfullare vilket gör den idealisk för en effektiv borttagning! Precision PRO Flame Bit passar högerhänta / i forward-mode.

Precision PRO Spike Bit
– En personlig favorit och must have! Spike Bit är den absolut främsta biten för rengöring under konstnageln samt korrigering av form underifrån. Den är extremt smidig och precis tack vare dess längd och smala design, vilket gör att du kommer åt på de snävaste områdena. Den fungerar även utmärkt att varsamt använda vid korrigering av form närmare nagelbanden och vid kanter. Grovheten är ’Medium’. Precision PRO Spike Bit passar både högerhänta / i forward-mode.
_______________________________________________

Du hittar våra bits här: Precision PRO Flame Bit och Precision PRO Spike Bit

Hoppas att ni kommer tycka om våra bits lika mycket som jag gör! ♥